Vi kanske ses det finns en chans, på en spårvagn nånstans

 

Kan inte, kan inte, kan inte koncentrera mig. Den här hemtentan blir lidande för att mina tankar vägrar stanna i det här köket utan bara fladdrar iväg till ett leende, ett sms, en annan tid. Åh, jag blir helt tokig på mig själv.

C

Kommentarer
Postat av: Anonym

ibland kan det vara skönt att inte kunna konsentrera sig. att inte orka. att minnas och bara le iställt för att koncentrera sig och sluta le. men, jag önskar dig all lycka gällande tentan.

oh. vad jag önskar jag att hade en pojke som också kunde hålla sin hand runt min nacke. jag önskar jag hade. men, det kommer kanske någon gång. i framtiden. kanske.och, jag är tillbaka nu. och du gör att jag blir glad. ville bara säga det. har också upp och ner. men, du gör mig alltid gladare, och jag blir mer upp. underbart!

2008-11-04 @ 19:18:17
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag borde plugga till mitt musikhistoriaprov imorgon. Och skriva en diktanalys. Och projektloggbok. Och en artikel. Och ringa ett par, tre personer för jag lovat. Men istället fladdrar även mina tankar bort till ett leende, ett sms, en annan tid.

2008-11-04 @ 21:35:04
URL: http://annabostromi.blogspot.com
Postat av: ina

jag förstår. jag har alltid så snurriga tankar varje minut. för mig krävs det att jag kommer hemifrån för att kunna koncentrera mig..

2008-11-05 @ 00:10:38
URL: http://winterbarn.blogg.se/
Postat av: Sophia

Söta du, jag hoppas du njuter för det är faktiskt helt underbart när man känner såKommer du vara kvar i Lund nästa höst?

2008-11-05 @ 15:46:46
URL: http://s0bie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0