Jag tänker aldrig på dig. Bara ikväll


Välkommen hem, sa ombudsmannen när jag dundrade in på jobbet ikväll. För nu är jag tillbaka och det känns så skönt.
Mina vuxenpoäng har bara skjutit i höjden efter en mogen konferans med låtsas franska, BIBB bag in da box och fina guudvadviärcrazyochskönamediafolk bilder, (läs mer på http://men-snela.bloggdspot.com, hon är rätt ball).
Och vill man veta vad jag gör om dagarna kan man tuna in www.radioaf.se imorron kl.11 och lyssna på min egen topplista. Om man gör det är det roligt om man vill skicka in ett mail dit. K tycker jag borde göra en insats.
Själv ska jag mest sova nu och lida av postläger känsla.
Godnatt Sverige.

C

Jag hatar att jag älskar digKallt, kallt, kallt och ännu kallare kommer det att bli. Nyss hemkommen från middag hos föräldrarna. Varje gång tänker jag detsamma. Äta mig riktigt mätt, nu är min mage svullen och full. Kramat min syster farväl. Hon åker till London imorgon. Alla åker. Min bror är på andra sidan Atlanten sedan tre veckor. Det blir tomt och kallt när man delat allt. Imorse kramade jag förväl av en annan som börjat betyda mycket för mig. Men två månader går snabbt.   

K


Mjukisbyxor och stora T-shirts

Söndagmorgon och det börjar bli höst. Igår var det kallt. Jag hade en stor grå halsduk, klänning, pumps, strumpbyxor och skinnjacka. Jag frös. Idag camperar jag i slappa gamla kläder i syfte att vara bakis och måla klart min kaffe latte bruna vägg. Det går inte så bra. Penseln håller sig liksom inte där den ska och jag når inte. Har dock löst problemet och tagit alla stolar jag har och alla böcker jag har och staplat på varandra. Det är något ostabilt. 

Annars är det en ganska tung dag idag. Återkommer till det då tiden är mogen. 

K   

DrömDet här är min nya kärlek.

C

Jag skriver till dig från en musikerloge, men som mest liknar ett cykelgarage

                       

Fjortis är nog det sista jag känner mig som idag. Är äntligen, äntligen hemma och har börjat dagen med att betala räkningar och funderat på lämplig badrumsskåpslösning. Om några timmar åker jag iväg på kickoff (KONFERANS), så idag är jag väl så vuxen som man bara kan bli. Men det ska bli så kul, jag är sjukt pepp för den här terminen.
Nu kaffetime. Vad gör alla andra idag??

C


Självmordsbenägna fjortisarMin bror sa till mig en gång att det bara är självmordsbenägna fjortisar som bloggar. Kan inte hålla med. Har aldrig varit en fjortis och är heller inte självmordsbenägen. Så varför bloggar jag?


En dag skulle C och jag fika. Vi hade inte setts på hela sommaren och inte på hela terminen för den delen heller. Det tär på gammal vänskap. Denna blogg skapades i syfte för att uppdatera varandra om hur våra liv artar sig på olika orter. Mobilräkningen är liksom inte gjord för ständig uppdatering. Men varför ska vem som helst kunna läsa? Jag är inte alls övertygad att våra liv är så intressanta att vem som helst vill ta del av våra dagar. Kanske vill vi bara synas och höras ännu mer.

K


Känns som om alla är äldre nu och ser efter varann

Hemma. Har varit en fin dag. Jag har varit duktig, haft skoj och druckit alkohol. Varit en lång dag i skolan som slutade på juristernas hus. Fadderiet har börjat och jag har minglat som en tok. Min käft är trött och mina frågor till nya studenter är slut. Det är fantastiskt vad alla frågar samma frågor. Jag är äldre nu, minns dagen då jag började. Jag var nervös, spänd och nyfiken. Nu är jag en old ladie som känner ansvar. Som motprestation var det gratis mat.   

K


Du sätter höstsolen i brand

            

Förlåt för min frånvaro. Men just i denna stund rullar tåget längs smålands landskap och om mindre än en timme är jag åter på skånsk mark och äntligen hemma. Tycker K håller ställningarna riktigt bra. För det är nu den här bloggen kickar igång på allvar. Jag i Lund, K i Stockholm. Endast en tågresa bort, men herregud så olika platser.
Imorron bär det av på kickoff, men jag håller er uppdaterad. Var så säkra.

C

Studenter blir allt fattigare

Tydligen skall jag bli fattigare enligt dn.se. Det tycker jag känns lite lagom sådär bittert.  Borde jag släpa kaffetermos och matlåda oftare, börja samla pantburkar, bränna min egen alkohol i badkaret, tjuvåka i tunnelbanan, samla mat som finns i skogen? Eller så kanske jag bara kan börja prostituera mig? Snabba cash. Fast det kanske inte är något man skall skämta om...  
 
K

Hade jag en talang

Det regnar i Stockholms stad i natt. Jag konstaterade att det blir varamare att cykla bakom en buss. Om jag fick önska vad jag ville, önskar jag att jag var ett musikaliskt under. Det räcker med musikalisk. Då hade jag greppat min gitarr. Tagit ett ackort i dur och sjungit. Sjungit om lusten att sluta längta.

K

Vore jag omåttligt rikIdag var jag sen till föreläsningen. Som tur var snubblade jag inte i trappen. Är det OK att komma försent om man har en klocka gjord av stål från Titanics vrak för 1,9 miljoner? Den visar ju inte tiden. 

K

vi borde skratta åt allt igen

Idag har jag ingen frukost hemma, så nu ska jag ner till närmaste seven eleven och botanisera.Samtidigt som jag borde packa för avfärd mot skåne imorron och kanske kanske öppna en bok.
Mer om det sen. Nu.Kaffe.
Godmorgon.

C

Jag har sett dig som en gång stod längst fram

           

Medan K kör matblogg, och jag håller med det var en hemskt god paj, så har jag skrivit viktiga listor. Men bland mina sparade filer hittade jag ett dokument som hette Rymma till stora städer, som jag måste ha skrivit en kväll i sommras. Det är egentligen bara en massa ord som är sammansatta, men tillsammans tycker jag dom skapar en berättelse på vad man kan längta efter en helt vanlig julinatt.


Rymma till stora städer. Rymma till paris eller new york. Gå runt i rosetter, fina hattar, höga kjolar o vita tygskor som aldrig blir smutsiga. Köpa en rosa miu miu väska.

Träffa en söt pojke som skulle spela gitarr o sjunga för mej, o pussa mig hemskt mjukt i nacken. Sitta på tak o dricka öl. Se solnedgången nere vid hamnen.

Dansa dansa dansa. Gå på nattbio, stanna uppe hela natten. Äta frukost ute.

Varm bagel, nypressad apelsinjuice, en hallonsmoothie och en kaffe o ta med.

Sova utan duntäcke, med öppna fönster o vita gardiner som fladdrar. Höra taxibilar tuta och en stad leva. Köpa modemagasin nere på hörnan. Vara kreativ. Sjunga, dansa, pyssla.

Vara hemma i främmande städer. Det är allt jag önskar en sommarnatt i juli.C
 


Jag vill ha alltingJordens godaste men kanske onyttigaste äppelkaka på en väns sett.
- äpplen
- sjukt mycket extrasaltat smör blandat med
- solrosfrön,
- havregryn,
- kokos,
- och ännu mera socker
Detta skall sedan gräddas till täcket ovanför äpplena är krispigt, nästan lite bränt.

Jag är mätt.

K

Statement

Andas man som en elefant har man inget på ett bibliotek att göra.

K

Om inteOm jag inte var en fattig student skulle jag gå på Ane Bruns konsert 3 oktober.
Finns det inget slags kultur eller avslappnings stependium i kulturellt syfte?

K

Kan jag bli vän med en bil?

Idag har jag cyklat genom Stockholms stad fem gånger om känns det som. Gärdet - Universitet tre gånger och därifrån trampade jag målmedvetet mot Söders höjder där fika väntade med en kär gamal vän. Staden är full av cyklister, det känns liksom som en ny trend att cykla. Jag gillar den starkt. Så starkt att jag nästan funderar på att köpa cykelhjälm. Synd bara att det är så fruktansvärt fullt. Jag insåg under min cykeltur och jag i princip var den enda utan cykelhjälm. Jag kände mig nästan lite kal och hjälplös mitt i Slussens hysteriska biltrafik. Mot bilarna är jag endast ett blött mjukisdjur. Är cykelhjälm befogat?   

Sov gott
K


Du är det finaste jag vetFör att jag vill att ni ska se och förstå att detta var den vackraste av kvällar, att publiken exploderade, att saxofonen fortfarande kan höras. Långt efter att man gått från konserten, långt efter att man stängt av datorn.
Då hör man den där saxofonen och vet att ingen, ingen kan någonsin förmedla en känsla på samma sätt som Håkan gjorde den där augustinatten. Jag önskar ni alla hade fått vart där o stått under konfettihimlen.
Men vet ni vad det allra bästa är? Att den 27 september så står han där igen, på mejeriets scen. I min stad.
Och det finns ingenting i denna värld som skulle kunna få mig att missa honom. För det är så jag säger det.

C

Funderingar efter terminens första föreläsning

Jag kunde inte låta bli att fundera lite extra efter dagens introduktions föreläsning i en fråga som jag faktiskt inte vet vad jag tycker. Det gör mig nästan lite tokig, att inte veta. Personlig integritet? Det är en fråga som i hög grad är aktuell, och det är en svår fråga. Är jag beredd att låta någon göra en ingående kroppsvisitering på en 12 årig flicka för att kunna reda ut ett mord? Svaret kan låta tämligen enkelt. Hur kränkande kan en ingående kroppsvisitering egentligen vara? Funderar jag lite längre vet jag inte. Ingående kroppsvisitering, det kan ju faktiskt sträcka sig till de mest intima delarna. Vad är egentligen ett godtagbart ingrepp på en människas integritet i ett demokratiskt samhälle?

K

Alla är högt över staden

            

 I always tell the girls, never take it seriously, if ya never take it seriosuly, ya never get hurt, ya never get hurt, ya always have fun, and if you ever get lonely, just go to the record store and visit your friends.


C

Rockenroll och blåa ögonRegistrerad, färdig och klar. Känns skönt. Nu är universitetsbiblioteket ett faktum, det är sig likt. En brittisk kille står mitt emot mig och pratar högt och ljudligt med sin fula brittiska accent i telefon. Han verkar ny här och tämligen förvirrad. Exalterad av vårt falukorvsavlång land och av Stockholms universitet mindre moderna turkosa byggnader. Nu ska jag till optikerna. Nya glasögon måste införskaffas. Glasögon är svårt. Har du något tips? Jag är inne på ett par Tom Ford glasögon, de är lagom neutrala men ändå lite rockenroll över det hela.  Jag säger till alla jag känner om dig

 Thecity.blogg.se

Medan K har cyklat runt stan har jag legat invirad i duntäcket och drömt om Morgan från Tippen. Hemskt oklart.
Jag ska fråga sambon där hemma om man inte skulle kunna göra om kylskåpet. I alla fall för ett litet tag. Övrig mat kan få ligga i ugnsluckan. Idag ska jag vara vänlig själ o hjälpa en vän med flytt. Och inte plugga det allra, allra minsta.
Godmorgon.


C

Terminen är räddad

Igår kom jag hem från skärgården med havsluft i lungorna och saltstänkt hår, jag tänkte att livet var frid och fröjd. Icke. Mitt misslyckande var uppenbart. REGISTRERING. Tydligen ska man registrera sig för att få läsa vår nästa kurs. Mina vänner i skolan kallar mig naturbarn, jag flummar runt, ofta försen, med koftor och stora thekoppar och alldeles för mycket runt om kring mig. Ytligare en gång fick de bekräftelse. Jag kan inte hålla reda på nått själv. Natten blev svettig och lång. Tänk om jag inte skulle kunna få läsa nått i höst. Jag är ju faktiskt riktigt sugen på att hänga på bibliotektet och i skolan. Tidigt imorse tog jag har cykeln hysteriskt fort universitetet. Hade förberet en historia om att jag varit Internetlös hela sommaren och fast i Nikkalukkta, där det inte ens fans nät för att ringa. Allt detta är nästan sant, jag hade till och med kunnat klämma fram en tår. Jag började min historia med dystra ögon, ursäktade mig, bönade och bad. Studievägledaren vissade sig var en solstråle. Hon gav mig sitt medlidande och sa att detta löser vi. Nu skall jag bli sakkunnig på området statsrätt.   

K

Känn dig inte skyldig om du möter mig där

               

Jag kom ur min slökoma tillslut. Tillsammans med en herre vandrade jag längs med Stockholms gator o drack kaffe. Det är inte mycket som ska till för att locka ut mig. Och åh, ibland är den här stan så fin. Men oftast är den för liten, för kall o för invand.Ibland måste man ha en kullerstensgata o stora åkrar utanför fönstret.
Och fast lilla Sverige är så tryggt o hemma, så kan jag inte sluta längta efter stora städer o främmande länder. Och förhoppninsvis en herre som han här ovanför. Eller dom kanske har sånna längs lilla fiskaregatan med?

C

the girl with the most shoes wins

                   

Män är lite viktigare än handväskor, men mindre viktiga än skor - Demi Moore

Alla mina vänner har gett upp sömn

Idag är en ny sån typ av dag när jag inte vet var jag ska göra av mig själv. Ända sen min övernattningsvän gick för nån timme sen har jag bara vandrat omkring. Lyft på nån tidning, flyttat tvkontrollen lite åt höger.
Ni vet när man är sådär rastlös men samtidigt alldeles för lat för att orka ta sig ut. Men jag tror det är en mental uppladdning, för om en vecka börjar lund igen. oh herregud då kommer man inte ha tid o flytta på nån tvkontroll.
K! Vad gör du? lever du?

En kopp te till? Ja tack.

C

stan har feber i ögonen

                            

Idag är jag långsamast i världen. Allt jag vill är att gå ned på gatan o köpa upp mig på godis i överflöd o
sen bosätta mig i soffan för gott. Men det går inte, för där jag huserar för tillfället är hippa och trendiga kvarter.
Idag ser jag ut som Britney Spears på hennes riktigt dåliga dagar och det vill ja helst inte att en potensiell framtida man eller dåtida heller för den delen ska se. Då får vi dricka drinkar o sprinka ikapp längs lyktstolparna först, innan jag kan visa upp dagens utseende.
Vore det inte hemskt skönt o kunna svepa in sig i täcket o traska ner till seven eleven utan att någon skulle kasta en blick på en? Jaha ja, där kommer C. Hon va väl ute o discodansade igår, jaja det klart då måste man ju ha en ful knut i håret o uttvättade pyjamasshorts, jaja..

C

Ibland är en lögn det finaste man har

Plötsligt drabbas jag av lite ångest. Skolan börjar på måndag. Är jag mentalt förbered? Är du? 
Jag har egentligen massor att göra på min att göra lista och här sitter jag och känner mig befogad bakfull. 
Måste:
Måla klart väggen
Fixa hyllor, toapappershållare, badrumsskåp, gardiner, tavlor...
Och här sitter jag...
Dämpar min ångest och åker till landet. Det finns tydligen svamp i skogen och fader har fiskat. Älskar försvarsmekanismer.

K

Du va solskenet, jag va ensamFör att det är så här lätt och fint det borde vara.
Godmorgon.

C

Bara dårar rusar inJag måste bekänna kanske den största bedriften detta år. Jag och en vän har kämpat oss upp på Sveriges högsta topp, Keb, 2111 meter över havet. Jag är stolt och har ont i benen. Resan började på nattåget från Stockholm och slutade där tre dagar senare. Jag har aldrig velat hem så fort, till duschen och till kylskåpet. Frystorkat är inte gott i längden. Allt vi förbrukade under resan hade vi burit med oss hemifrån, mat, tält och sovsäck. Vi talar om en ytterst miljövänlig resa. Jag skulle kunna göra en skildring som beskrev hur vi kämpade oss upp på toppen i snöstorm efter en hård och kall natt i ett lutande tält där det regnade in. Hur vi gick vilse och inte fann vatten och maten med nöd och näppe inte räckte. Hur den tolv timmar långa vandringen på vassa stenar vrickade våra fötter. Det skulle nästan låta som en Mount Everst beskrivning. Du skulle få gåshud och förstå ansträngningen och den rädsla vi kände. Men jag väljer att inte göra det. Det var ju frivilligt. Jobbigt, men frivilligt. Men jag är stolt. Norrland är fantastiskt vackert, kallt och rått. Det känns inte som Sverige. Landskapet skulle kunna vara hämtat ur Sagan om Ringen filmerna. Jag tror nästan jag såg en liten mini hobbit en gång.

K

Morning glory

Det här är en bakismorgon som jag faktiskt i smyg gillar. Planerna idag existerar inte, och det känns befogat att må som jag gör. Jag ska ju ändå inte göra något viktigt. Jag minns inte ens när jag hade en sådan dag sist. Jag känner mig värd den. Igår var jag och C på kräftskiva med alla våra gamla fina vänner. Vi började med en flaska Cava i min lägenhet, sedan vinglade jag på cykeln till våra värdar. Egentligen är kräftor ett konstigt och äckligt koncept. Insjöars slemsugande renare som jag gräver i skallen och suger mellan ben. I bästa fall petas bajsrännan bort. Usch. Dessutom blir man odrägligt full.   

K

And it hurts with every heartbeat

                        

Ni vet han. Han som man aldrig kommer komma över hur mycket man än försöker, hur lång tid det än går. HAN.
För när han väl står där igen kan man knappt andas, man förstår inte att alla andra fortsätter att dansa. Han är ju där!
Det är som att tiden står still, allt runt omkring rör sig men han står still. Jag står still. Knappt. Benen skakar och det känns som jag sprungit mil. Vad gör man egentligen när ens första och största kärlek står framför en igen?
Skrattar man, säger att allt är bra, o låtsas som att det har hänt så mycket de senaste 2, 3 åren, att HAN faktiskt inte spelar någon roll längre? Det var vad jag gjorde i alla fall.
Ja, kanske står inte o världen och faller med honom längre. Men herregud, kommer man någonsin komma över den människan som man hatar att man älskar, men älskar så mycket att man hatar sig själv?

C

03.03

Hemma. Kvällsro te och hemmabakade kardemumma skorpor. Trött som en gnu. Tror inte att jag orkar eller har lust med annat än att däcka med sminket på.

K

Det gör ont för varje hjärtslagFantastiskt fint. Oh dragspel, dans på brygga o öl på en klippa i solnedgång. Kan ni tänka er nått finare?

Hon säger att hon redan sett spanien, och världen förtjänar inte mig.

Här är jag! Efter gbg regn fick jag ta en timeout o flyga all världens väg till spanien. Men nu är jag åter på säker mark. Och den här bloggen sla bli storslagen! Är ni med oss?
Semester o lov börjar lida mot sitt slut, o jag återvänder sakta till vardagen genom att dricka alldeles för mycket te, tvätta smutsiga skor vita igen o längta hem till skåne. Men om en vecka spatserar jag igen på kullerstensgatorna. Och tills dess får man göra allt härligt, som att köpa en ny höstkappa, vässa blyertspennorna och köpa nya collegieblock.
Över Stockholm ligger regnet och det luktar nytt nytt nytt.

C


Stockholm och myller


Folket börjar leta sig tillbaka från semestertider och plötsligt har huvudstaden åter fått liv. Eller så är det jag som uppenbarat mig. Vaknade tidigt, måste fixa rullgardiner. Mina funkis fönssters mått existerar inte. Drack the på ballkongen och fastande i Millenium böckerna. Jag vet att jag är sent ute. Men allt som blir omåttligt populärt tar jag mig hän med en viss avsky. Men jag erkänner, jag är fast. Det är sterotypiskt och kommersiellt, men spännande. Sedan tog jag min cykel in till staden. Idag älskade jag Stockholm. Det gör jag inte alltid. 
C var är du? Jag ringer. Inget svar. Borde jag oroas?

K   

Önskad solnedgångGrå moln hänger över kobbar och skär. Jag styr färden hemåt, mot min efterlängtade säng. Dagen har varit lång. Rätt meningslös. Jag har haft huvudvärk och längtat hem. Men nu är målet nära. Sista dagen på jobbet. Jag har jobbat med en miljöaktivist. Jag skulle också vilja orka  vara så medveten, försöker. Men kommer på mig själv synda. Alltför ofta. Förövrigt gick min prövotid på körkortet ut igår. Nu kan jag köra lite för fort lite mer befogat. Jag syndar igen. Miljöaktivisten åker inte ens kommunalt. Han cyklar.

Sov gott. 

K   


KlubblandC jag blir nästan lite smygavis. Det låter så enkelt, simpelt och alldels fab. Själv är jag en kvinna i misär. Mitt huvud dunkar. Jag är trött. Sömn går inte att återhämta har jag hört. 080808 var konstigt, mycket underligt. Det var spännande. Helt otippat och fruktansvärt osvenskt. Jag förstår fortfarande inte varifrån alla dessa människor kom. Jag hade kul. Dansade på O-baren, fick elallergi och efter 30 mins sömn var jag åter till sjöss. Sympati sökes. Idag är det sista dagen på jobbet. Lyckan är total. Återkommer.

K

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

                                               

Igår var den finaste av dagar. Festivalen har varit i världsklass, men igår slår alla dimmiga dagar.
Jag har träffat han med stort H, o dansat mig lycklig under ett färgglatt konfettiregn. Men nu
har det ersatts med vanligt alldagligt regn och tåget rullar sakta tillbaka mot huvudstaden.
Men nästan det vackraste igår var när Hurricane började gråta på scen.
Sen var José en hemskt trevlig man att prata med. Allt som allt, känn ingen sorg Göteborg, jag kommer tillbaka.
K, hur har du haft det? Jag tycker det är lite klent på inläggen från din sida.

C

Och plötsligt hamnar man under en spårvagn, för vasastan är som chinatown

Jag har hittat popojkarna! De är här, i kanske världens ljuvligaste stad.
Jag spenderar min tid med att tjuvåka spårvagn, dricka öl me vänner, dansa på konserter.
om bara en liten liten stund bär det av till festivalområdet, för ett konsertmaraton på 12h. Jag kommer överleva, för imorgon är det Håkan på Flamingo. Som jag längtar!
Jag är ledsen K, men jag tror det här slår stureplan alla dar i veckan.

C

Somna nu, och spring till världens ändeIdag ska det tydligen regna 10 cm. Det har redan börjat. Jag gillar regn, ibland. Det är liksom helt befogat att vara oförtjänt slapp. Det är skönt när man jobbar. Inget jag borde erkänna, men ingen vill turista på en skärgårdsö. Ikväll blir det festligheter, Då får det gärna sluta regna. Jag vill dricka alkohol och bli lite rund om fötterna.

Nyss var det 0808080808
Jag fattar faktiskt inte riktigt grejen. Men Stureplan skall tydligen bli ett festivalområde med 30 extra ordningsvakter.
 Hur mäter sig det mot Way out West?

K


Jag tror vi flyr rakt in i solen

                                    

Tåget rullar snabbare än snabbast och om 2timmar är vi där. I Gbg-regn.
För tydligen spöregnar det. Men det hör väl till den vanliga oturen. Jag känner mig dock som stålmannen och blir inte berörd av något, för runt om mig på tåget sitter de sötaste popflickorna. Var poppojkarna håller hus kan man bara undra. Laxå nästa.

C
Men det visar sig.

Känn ingen sorg för mig Way out West

Självklart håller jag ställningarna. Men jag kommer vara den ohippa i vårt bloggförhållande. Eventuellt. I bästa fall, om jag lyckas tämja min chef kan jag får uppleva festligheter på fredagsafton. Kanske ska jag ta allt på lek, det kan ju bli en hemlighet. Strunta i chefen. Bara sticka. Tror dock att mitt samvete är för rent. Men vaddå, en skärgårdsbåt mot festival i Göteborg. Jag är inte alls bitter. Stockholm är också fullt av tanter och tragik. 
Stockholm ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans för jag vill veta om kärlek finns. Känn  ingen sorg för mig Way out West.
C packningen ser utmärkt ut. Hatt har jag hört är inne.

K

Tänkte sjunga något för dig igen.när jag blev för full för att sjunga. Kan vi promenera hem i Gbg-regn

                                 

Imorgon rullar tåget mot Göteborg C och en en helg med Way out west väntar mig.
Vad tror ni om den här packningen? Den ska va duglig för att dansa i ett svettigt folkhav, springa längs avenyn runt 5 på morgonen, sitta på en klippa med vänner och intervjua idoler. Kraven är många och väskan är liten.
Men herregud, vad skoj det ska bli. Jag lovar att rapportera direkt från händelsernas centrum.
K håller ställningarna i huvudstaden. Eller hur?

C

Topp fem

Saker jag tycker om idag:
Blåbär som jag inte orkar plocka.
Min tacolunch.
Glada typer.
Solglimtar.
Att veckan snart är slut.

K

Tidiga morgonar

Jag gillar inte hysteriskt tidiga morgonar.
Jag vill få gå upp när jag vill. Laga en alldeles för stor frukost, läsa tidningen och dricka kaffe med mycket mjölk.
Morgonstund har inte alltid guld i mund.

K


Första gången jag dig och jag svär att jag hörde lastbilar från E4an

En fin utläggning av K angående våran vänskap. Dock måste poängteras, för sanningsgraden i historien, att jag aldrig mobbat någon. Det va ett slugt sätt för K att vinna mig över till hennes sida.
Och tur va väl det. Annars hade man gått miste om skidäventyr, festival, sena nätter och tidiga mornar.

Och trots att vi bor på en 63mils lång E4ans avstånd, en tur mellan Stockholm och Lund som går på snabba 4 timmar och 12 minuter, så är vi aldrig speciellt långt borta från varandra.
Regnet fortsätter bara och öser ner. Idag kom andra antagningsbeskedet till Universitet. Idag fick jag inte gå på Moderna museet. Idag har jag bakat chokladmuffins.
Om 1 dag dansar jag i Gbg-regn.. Vem är avundsjuk?

C

History C och K

C och jag började i samma klass i fyran. Då var vi inte ett oslagbart team. Vi höll oss på varsin kant. I femman anklagade jag C för att mobba en annan tjej i vår klass. Jag var en stolt kamratstödjare. C fick sitta i möte med vår fruktade idrottslärare. Hon kontrollerade att  vi åt frukt och att vi hade duschtvål. Då tror jag inte att C gillade mig särsklit mycket. I sexan började C bli coolare än vad jag var. Hon hade Filippa K byxor och vitt nätlinne, Det var respekt. Jag var fortfarande scout K. Liten och lite små töntig. Vi blev senare ordförande i skolans elevråd tillsammans. Vi konspirerade mot skolstyrelsen och lyckades få till ölreklamslogans på skoltröjorna. Vi staratade en matteklubb tillsammans, eftersom vi båda var lika obegåvade på området. Det var början till en lång vänskap.
C vad har jag glömt?

Vänskap bygger på respekt och förtroende.

K

Fast turisterna är borta går jag nästan aldrig ut

                  till låns från http://niotillfem.devote.se
Saker jag tycker om idag:
Regn
Kontaktannonser
Blåbär
Kaffe
Håkan H
Fina sms

Vad tycker du bäst om idag? Berätta berätta!

C

På en skenande cykel. Den där pojken blir säkert pilot

                                                      

Jag förstår att det finns mycket frågor och funderingar såhär i början. Av alla miljoner bloggar, varför dras jag till just den här? Vilka är dom? Varför skriver dom under så påhittiga pseudonymer? Vem är egentligen K? Och vem är då C?
Bor de verkligen i Lund och Stockholm? Eller sitter de och trycker gemensamt någonstans i Värmland på ett fallande IT företag på väg in i lågkonjukturens värld ?
Är det möjligt att vara så lurig?

Lugn bara lugn säger jag. Tiden kommer att ge dig svar. Fortsätt att håll dig uppdaterad så kommer alla dina funderingar besvaras. Men fram tills dess kan du drömma dig iväg med ovanstående bild. ( Det är inte blandrostigacyklar som figurerar).
Godnatt Sverige.

C

Omkull blåst

Jag är en blöt katt. Har cyklat i regnet. Min gamla rostiga cykel blåste nästan omkull. Det är en gammal och ranglig en från NK. Imorgon ska jag jobba. Egentligen förtjänar jag inte mitt jobb. Jag är nämligen trött på att koka kaffe och sälja torra bullar. Jag cyklar dit med en iskall bitter känsla i magen. Dessutom kan man bli sjösjuk. Men vad gör man inte för sitt uppehälle? Nästan allt.  

K

You and me. Always

Jag är kär kär kär i Ivar från Linas kvällsbok. Jag vet att jag är en 20årig mogen kvinna
som inte alls borde vara dumförälskad i en 14årig herre. Kan man paxa folk i förtid?
om 10 år kanske? Då kanske du kan bli min.

C

Som alla längtat

Nu startar vi igång. Är ni med oss? K och C

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0