Jag skulle plocka upp dig och ta dig långt härifrån

               

Jag är kanske stans tröttaste människa just nu. Och ingenting känns speciellt roligt längre.
Egentligen vill jag bara krypa ned bland nybäddade krispiga lakan och lyssna på meningar som "Där går mitt hjärta, mitt hjärta. Där går den jag älskar", eller "ändå har jag inte hittat vad jag letat efter".
Men istället sitter jag här o skriver och skriver om teckenlära och hur man bygger upp en methanymi för en produkt.  
Herregud, när man skulle kunna va ute och dansa istället.
Godnatt

C

Flygt från civilisationens brus

Idag var jag tvungen att fly från studentpalatset. Ni vet när man helt plötsligt och oftast helt obefogad endast känner sig äcklig. Kläderna är helt fel, magen är svullen och håret stripigt och fullt även fast det är ny tvättat. Jag gömde mig under min fina blåa nya mössa, men det hjälpte liksom inte. Plötsligt blev jag dessutom varm och mina kinder började hetta i röda nyanser. Det fanns ingen annan utväg än att åka hem.


 

Vi två hör hemma, i ett rum med inga andra

                   

Just nu sitter jag i min bästa väns säng. Hon ligger och pluggar, och jag har kastat benen över henne. Ibland visar jag bilder på vackra pojkar och hon berättar hemligheter. Trots att vi faktiskt bor tillsammans så hinner vi nästan aldrig ses och ibland blir jag så hemskt ledsen över det. Men i lördags dansade vi tillsammans till Håkan och alla sånger vi sjöng med i handlade inte om pojkarna i våra liv, utan om varandra. För vi har den finaste vänskapen i världen och den kan ingen pojke någonsin komma mellan.

C


En värld nära dig


http://www.dn.se/DNet/road/Classic/article/47/jsp/bildspel.jsp?a=776225&d=148

Nu gör det inget att jag känner mig lite ensam längre. Jag är mätt och har en mjuk säng med tak över.

K

Grymt på tävlingsbanan


Man kan underhålla sig med mycket. Vad sägs om The Royal Melbourne Show, ett arrangemang som lockar storpublik. Nu finns även dykning med på tävlingsagendan. Idrottskariärren håller bara ett år, sedan är det dags för slakt. Mums!

K   


För hon finns där bland tabletter, billigt vin och cigaretter

Nä, jag vet faktiskt inte hur jag i ord ska kunna förklara gårdagskvällen. Han är allt och lite till för mig.
Så mitt tips till dig som kanske inte riktigt förstår magin, gå in på http://elins.devote.se för hon kan berätta det 100ggr finare än vad jag kan få ur mig just nu. Eller ta en titt nedan.
För jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din Håkan.15 november i Malmö. Det kan inte bli annat än fantastiskt.
Godnatt

C

Äcklig äppelkaka men mätt mage skålarDet är nått bra med söndagar. Man har förhoppningsvis överlevt helgens strapatser och har en nya spännande vecka att se fram emot. Min vecka betyder studier och studier. Jag är mindre taggad och för att verkligen ta mig till biblioteket hade jag tänkt att eventuellt bosätta mig där. Tror dock inte man får tälta på allmän plats. Sen ska det bli kallt. Jag önkar jag hade en svart fin retro halsduk och en riktigt mysig ny hösttröja. Det har jag inte. Borde kanske gå en runda på stan i veckan, jag är ju nästan rik igen. Men jag hatar att prova kläder. Jag blir varm och emellanåt kallsvettig sen är ljuset obehagligt osmickarde. Nej usch!

Mina simpla i-landsproblem.


Du sätter höstsolen i eld


Kvällen igår var så magisk att jag inte vet var jag ska börja. Men jag har dansat mig lycklig under skummiga snöflingor till Rock n roll blåa ögon och ännu en gång fallit och åter fallit för herr Hellström.
Snart ska jag berätta om allt, men först hem och laga middag till en vän fast i tentaångest.
Så länge får ni en inblick i vad det är jag pluggar om dagarna. Sånt här fantastiskt brilljant :

C

Denna ständige följeslagare

Nu hände det igen. Cykeln. På ett nytt ställe. MItt på Valhallavägen stod den fastlåst intill ett staket.

K

Lycklig blå ballong svävar
Idag har jag kampats ute på baggensfjärden. Första seglingen gick sådär och det värsta av allt. Det var lite av mitt fel. Ginnaker fallet trassalde sig och vi släppte tre båtar. Som fördäcksgast är det en pers. Jag har ångest. Andra seglingen vann vi och det är en bedrift. X antal berömda seglare med OS guld i fickan kryssade över mållinjen efter oss. I hamn klättrade jag upp i masten slog armen blå. Det är högt och mäktigt. Dagen avslutades med punch och ärtsoppa och fina gubbar i hatt spelade och sjöng.  Imorgon skall det blåsa stormbyar, det betyder att jag kommer se misshandlad ut på måndag. Fördäcksgasten tar de hårdaste smällarna. 

Nu har jag faktiskt vilat lite, men laddar för inflyttningsfest ikväll.
 
K

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Jag har några favoritmänniskor i mitt liv och ikväll ska jag kombinera tre av dessa.
För ikväll är det Håkan!!! Även fast det bara är 3 timmar kvar tills han står på scen och jag ännu en gång kan dansa mig lyckligare än någonsin förr, så känns det som att det är 3 timmar för mycket. Jag vill va där nu nu nu.
Herregud, när Klubbland går på ikväll kommer jag vara en av de lyckligaste människorna i världen.

C


Halv grek plus turkNöjd kvinna sitter och myser i sin fina lägenhet. Jag har idag pysslat och engagerat fader i mission hyllor. Och det blev så bra. Om jag inte hade slarvat bort min kamera hade jag fotat och visat. Har dessutom fyndat posters på Universitet idag. I Allhuset pågår en poster utställning tills imorgon. Billiga och vackra bilder perfekt för en fattig student. Nu hänger Charlie Chaplin och den lille pojken på min vägg och en vacker indiankvinna. Dagen avslutades på halv grel plus turk, en prisvärd och mysig resturang på Jungfrugatan.  


Nu borde jag studera lite. 

K   

Alla vill till himlen men få vill ju döJag hänger mycket med en tjej i min klass som är min absoluta motsida. Redan första fyllan vi delade gjorde vi det klart för varandra att vi egentligen inte gillar varandra. Vi är varandras motpoler på alla sätt och vis. Hon är extrem tjejig, följer alla regler som finns, vill helst vara en snobb, älskar att säga att hon läser juridik, skall vara alla till lags, sjukt ordningsam och extremt principfast. Allt det här är inte jag. Men ändå älskar jag henne. Hon är en omtänksam och underhållande vän. Jag skrattar ofta åt henne och ibland med henne. Bredvid henne framstår jag som en smutsig hippie från 70-tal. På fredag är hon med i singingbee. Jag skulle inte ens vara med om jag fick betalt.
 
Godmorgon

K


Remember it´s just you and me


GIft dig med mig! gör det bara, bara gör det. Vi är ju trots allt vänner på facebook. Räknas inte det?Dessutom skrämmer den här skolmassakern mig något alldeles otroligt. Jag tittar misstänksamt på varenda människa i föreläsningssalen och är alltid beredd att kasta mig under bänken. Det är inte bra för mina nerver, det är inte bra för någon. Kom just hem efter 10 timmars pluggande och födelsedagsmiddag för vän. Nu tackar jag för mig och somnar
till herrn där ovans vackra röst. Gör det du med.
Godnatt

C

Det är inte biltema cykeln

Den är för orginell för det.

K

Inget är logiskt, inget är romantiskt och det är så tragiskt

Jag blir ledsen och arg av att någon kan må så dåligt att man kan skjuta ihjäl tio medmännsikor för att sedan sätta eld på det. Det är tragiskt att ingen i omgivningen märker något, inte ens en liten tendens till ett bissart beteende. Är det möjligt?

K   

En blå cykel förföljer mig

Det finns en blå cykel. En sjukt häftig cykel, lite sådär streetsmart enligt min tycke. Den ser ut att liksom rulla fram utan att man ens behöva trampa. Om jag hade en sån skulle jag nästan äga världen. Den här cykeln ser jag överallt. I fredags på Ropsten, igår på Universitetet och idag på Gärdet. Och såhär har det hållit på i säkert fyra vecka.  Vem är ägaren till denna mystiga varelse?

K


Morgonens ständiga dilemma när det gäller att vara snyggJag vill ha en ny garderob,
en PS - en personlig shopper
och en påklädare.

Kan någon ordna det?  

K

Vi är inte sånna som i slutet får varandraJag tror det här är allt jag vill säga den här morgonen.
Så godmorgon.

C

När kvällen går mot natt

Jag tänker avsluta dagen med en kopp te och läsa lite om Europakonventionen. Det är värdigt. Det har varit en trevlig dag, jag gillar att vara i skolan träffa mina vänner och gå mysiga höstpromenader med mysiga männsikor. Fick lyssna på Lagrådets ordförande Rune Lavin på dagens föreläsning. Han har gjort en rätt bra juridisk karriär. Han ser inte ut som någon festlig liten man, men ack. Jag skrattade flera gånger så att jag nästan kiknade. C, han var från Lund. Hoppas du är nöjd. 

K  

dance dance dance

Godmorgon.
Lykke li spelas högt högt för att få mig o vakna. sambon har blivit sjuk och jag funderar på att gömma mej bakom ett berg av ipren och apelsiner. Får inte, vill inte, kan inte, bli sjuk just nu. Det är ju alldeles för mycket spännande som händer och tänk om jag inte kan stå i publikhavet på lördag och sjunga med i menningen "Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn".  Herregud, då vet jag faktiskt inte var jag tar vägen.
Nu, cykla och plugga me fina vänner. K, vad gör du hela tiden?

C

Allt har sin tid

Allt har sin tid, brukar det heta.  Men om man har för lite tid jämt. Kommer tidens tid? Eller är det bara en duktig flickas skuldkänslor?

K


Om jag var 10 år yngre skulle jag inte behöva dig längre

jag blir tokig tokig tokig på det här. Blogg.se och jag måste bli vänner igen.

Och i lägenheten brevid min plinkar en pojke på gitarr.
Och i kylskåpet står hemmalagade pannkakor och väntar på mig.
Och varför vill man alltid ha fel personer?
Och varför är det inte lördag nu så jag kan få dansa mig lycklig till håkan?
Och varför varför varför ringer inte telefonen när man stirrat på den i en halvtimme?

C

Så jag hör att du förklarat krig mot kärlekenFör vem vill inte ha det såhär? Nu nu nu och alltid.

C

Jag har promenerat i solen, pallat äpplen och blivit rosenröd om kindernaFantastisk höstdag. Nu försöker jag läsa ett RÅ rättsfall från 1980 det är inte lätt om huvudet osar alkoholånger och hjärncellerna befinner sig på existensminimum. Men jag får skylla mig själv. Det var dessutom värt det enda tills jag började bråka med en kille om politiker och om att ha fötterna på sätet. Jag ångrar mig idag, eftersom det mesta jag sa sades för att provocera. Jag borde be om förlåtelse.

K

När alla clownerna gått från jobbet

Blogg.se jobbar mot mej hela tiden.

Nu sitter jag iaf uppklädd och ska snart bege mej mot årets sista kräftskiva. Ute på gården dunkar discodängor och ingen vet var den här natten kan sluta. Hemskt spännande är det.
Ha en fin lördagsafton!


C

Jag ramlar dåliga gatan fram

       

Någon mix av alldeles för mycket pluggande, dans och konstigheter har infallit och nu ser både jag och cykeln ut som en påse skridskor. En ganska trött påse. Men ändå rätt nöjd. För herregud vad roligt jag har det! K har hängt i uppsala men ska inom snarast framtid ta sig ner till Sveriges främsta universitetstad. För mina vänner, jag tror det är här det händer..
Nu ett avnitt av min nya favvoserie Greek och sen sova sova sova.

C

Ur min röda lur finns bara du du duFradag afton och ur mina högtalare spelas Ebba Forsblad. Jag är bakis som en kossa och ätit en fantastiskt måltid tillsammans med några vänner. Nu mår jag som en prinsessa och skall njuta av en natts skönhetssömn. Försöker ringa C, men hon har pratat i telefon sedan nio. Undrar vem som är viktigare än vad jag är? Imorgon skall jag på spritfest och äta snittar. Jag är mindre sugen just nu. Men imorgon, då är jag back on track. 

Rapport om Upsala kommer senare. Jag måste bara smälta hysterin. 

Sov sött


Den tredje studentstadenIdag skall jag besöka en tredje studentstad. Tåget rullar någon gång vid fyra tiden för 59 kronor. Resan kommer ta 50 minuter. Uppsala är nära, nära nog att faktiskt besökas oftare. I goda gamla vänners lag skall jag ta temperaturen på Uppsala. Det kan vara lite kyligare. Jag hoppas min lättare skottskada tål discodans.

K

Nu funderar jag bara på att döpa den

Min Ciao hette Dagmar

K

För där rör dom på fötterna, svänger på höfternaIdag har jag ett uppdrag. Min käre mormor och morfar är hit bjudna på middag. Jag känner mig som ett duktigt barnbarn. Kanske tar de med sig min födelsedagspresent som jag inte fått än. Ibland gäller det att vara smart. Jag kommer bjuda på Squarssoppa med en samk av curry och kummin och hemmabakad Fuccacia ala Laila. Denna mer eller mindre exklusiva måltid kommer att avslutas med hemgjord äppelkaka på pallade äpplen och vaniljsås. Morfar kommer nog vilja ha en svart kopp kaffe med socker och mormor te. Morfar skulle nog också vilja ha en whisky, men det är inte som finns i mitt spirskåp. Däremot en jäger, då kan det bli fest.

K

Vad vet du om att inte vilja vakna längre?

 från tidningen Lula.

Jag bor ju som sagt i en studentstad där man cyklar vart man än ska. Men härromdagen såg jag att min korg hade börjat falla samman. Så nu har jag med hjälp av ett tjockt brunt snöre sytt ihop korgen igen. Ser ut som ett brustet hjärta som lagats lite halvslarvigt. Och det tycker jag är så hemskt charmigt. Som att min cykel blivit hjärtekrossade och förtvivlad men sen har hjärtat läkt ihop med lite hjälp. Det kommer aldrig bli lika helt och fint som innan och cykeln komer aldrig mer att vara densamma.Men den är hel, i alla fall för stunden. Nu funderar jag bara på att döpa den. Har ni några förslag?
Vanligtvis heter mina saker Konrad eller Torsten. Men det känns inte riktigt rätt mot min sorgsna lilla cykel.

C

Bakgator, jag mötte dig på bakgator

                                                           "En gång satt jag i en buske med min spindelmannendräkt på mig.
Då gick några av mina klasskamrater förbi och en rökte en cigarett.
Jag har nog aldrig känt mig så utanför."

- Håkan Hellström
C

Om man förblir en 17 åring i tanken

Vaddå vad händer om man känner sådär hela livet?
Det kan man aldrig veta...  

Men du sover ju du hör ju inte på. Men du sover ju du hör ju inte på

                 

Ni vet Sandra, från Niotillfem, som jag avgudar. Ja, nu har hon gjort det igen.
Lyckats berätta precis hur det känns. För alla har vi väl varit där. Inte velat gå upp ur sängen, känt sig ensamast i världen fast det är hundratals människor runtomkring och tyckt så hemskt synd om sig själv att hjärtat nästan går sönder.Tonårsångestpredikan, visst jag har hört det förr.
Men det är ju precis så som det har känts och för alla fina fina ledsna tonårsflickor, så har Sandra berättat att dom kanske inte är så ensama som de tror.
Och inte jag heller, för den delen.

http://niotillfem.devote.se/blogs/596486/och-jag-var-17-aar-och-ville-inte-vara-den-som-blev-kvar--.htm#WriteComment


C

Lets get back to work

Haft en undebar helg, en fullspäckad helg som avslutades mer eller mindre dramatiskt.
 
Fredag: mys med en vän efter jobb och sysselsättning med vissa journalitiska inslag.

Lördag: kappsegling i Saltsjöbaden. Åkte hemmifrån innan det mina föräldrar kommit hem från en 50 års fest. Vi är nöjda med vår placering och jag föll inte övebord som på träningen i onsdags. Annars var det mest kallt, men oj vad jag älskar vind och hav. Sittning på kvällen. Jag svansade runt på dansgolvet som en tok och stupade i säng vi halv fem.

Söndag: Resultatet av min utekväll slutade med ett tre centimenter djupt jack i mitt i lår. En läkare med stor sexappeal fick sy ihop min arma skada. Jag har aldrig sett så mycket blod i hela mitt liv och samtidigt som blodet forsade fick jag en lätt panik. Vad gör man när man bor ensam och inte ens har plåster? Jag sprang ut på gatan, skrikandes och gråtandes, varpå en 25 årig kille som varit och köpt frukost (säkert till hans hemsläp som låg hemma och väntade) hysteriskt började skrika att vi skulle ringa en ambulans. Tur att det kom en äldre dam som var lite mer rationell i sitt tänkande, hon kunde stoppa blödningen och körde mig till akuten.  Nu har jag blodbrist och är trött.
 
K  

Jag kommer göra mig så jävla illa här

                        

Vi lever.Jag lever.Men det här med studentliv tar på tid och ork. Idag vilade jag till och med middag för att orka mig igenom böckerna. Tur för mig att jag faktiskt älskar det jag läser.
Paolo Nutini och Håkan har som vanligt gått på repeat i hemmet och som någon ny konstig tradition har jag gjort stort brödbak idag. Men det uppskattas av frun i huset. Sen har jag ringt och sagt farväl till min bästa vän som flyttar till New York imorgon. Herregud vad jag kommer sakna honom. Men om ett år är jag där och spatserar med en vaniljlatte i ena handen och en Forever21 påse i den andra. Och tur är väl det. För hur skulle vi annars klara oss?

Men förrutom alla reklamanalyser idag så läser jag mest Kristoffer Ahlströms makabra blogg och inser att
hjärtekrossade, spensliga pojkar med dialekt är något av det vackraste som finns.

C

You are my sister you are my friend

Min lille-lille-mini-bror har flytt Svearike för ett år i USA och collage. Grymt. Jag är avundsjuk, men samtidigt lycklig för hans skulle. Men idag, idag är jag bitter. Han skriver sjukt gulliga meddelanden till sin storasyster där. I miss you, blablabla-strunt. Jag är hans storasyster som han skall skriva gulliga saknar meddelanden till. Punkt slut.

K

Bortglömd dotter

Idag våldgästade jag min moder på hennes jobb. Hon blev nog glad, hon hönsade lite, bjöd på en kopp kaffe och frågade undra orelevanta frågor. Mitt syfte med besöket var att hon skulle bjuda på lunch, men icke. Hon skulle iväg på annat. Genast kände jag mig lite oprioriterad.

K

Det gör inte ont så länge du är med mig

Jag är ganska så knäsvag för stiliga pojkar med fräknar och lockigt hår. En annan jag är svag för är Sandra med bloggen niotillfem.devote.se
Det här inlägget från hennes blogg tillsammans med kommentarerna är något av det finaste jag någonsin läst. Det är sockerdricka och tusen fjärilar i magen på en och samma gång. Läs!

http://niotillfem.devote.se/blogs/322306/pojkar--.htm#WriteCommentNu ska jag sova och drömma om främmande länder och pojkar som spelar trumpet.

C


So rich, so pretty

 Hittade den på shecity.devote.se

Det här är så ball! Ser ni att Cory Kennedy skymtar förbi, likaså Hugh Hefner??

C

Jag fatta allt och ingenting. Där stod ju du som alltid skulle va min

            

skola.vin.film.mingel.cykla.cigaretter.radio.csn.reklam.markuskrunegård.pojkar.pojkar.pojkar.rosett.kaffe.sms.sova

C

Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kanK

Vi kunde ha den bästa tiden i vårt liv

Idag är det onsdag. Jag har packat en stor gul seglarväska. Den skall jag släpa på ända in på småtimmarna. Den rymmer allt en skoldag kräver till och med lunchlåda och ett pallat äpple. Seglarkläder för eftermiddagens äventyr i Saltsjöbaden. Vidare högklackadeskor för fin middag på Rice och sedan utgång. Jag är glad att lagboken kan stanna hemma. Författningssamling i statsrätt är guld värt i dessa dagar.


K  


Att natten kommer och hämtar dig

     

Du vet när man önskar att man bara va sådär oemotståndligt söt. Just precis idag hade det passat utmärkt att vara det.
För idag råkade jag stöta ihop med en pojke som jag tycker är hemskt söt och fin på alla sätt och vis. Dock kunde jag knappt titta på hans gröna, verkligen gröna, ögon eller lockiga hår, för allt jag kunde tänka på var att mitt hår var hemskt fult. Och nu sitter jag hemma med nedragen mössa och skäms något oerhört för att jag ens tänkte så. Åhh.

C

Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken. I morgontimmen när regnet slår mot fönstret


Det här är så alldeles hemskt fint tycker jag.

Mina dagar bara rinner förbi. Idag skulle vi styrt kosan mot Ikea, men efter att min sambo väckt mig för att påpeka att vi tappat bort bilnycklarna.. så blev det en heldag i min stad istället. Långlunch på nation, plugg plugg plugg, lite redaktionsmöte och nu kom jag precis hem från mina vänner som är pojkar. Vi åt blåbärsmuffins, drack te, spelade pingis på köksbordet och som farväl spelade dom covers på luftgitarr för mig.
Oh, ja juste. Jag han köpa kurslitteratur och min tidning Lula, som jag beställde i somras. Herregud, vad man kan hinna på en dag egentligen. Borde sluta sova helt enkelt. Synd att det är så fantastiskt härligt bara..

C

Det var bra där, men vad fanns det att se klart

Jag fullkomligt älskar att dricka te och läsa dagstidningen. Framförallt när det är spännande bilagor. Sen smattar regnet lite klyschigt mysig mot fönsterrutan. Fick en DN premunation av min moder. Hon är bra.

K

BefriandeMåndag och veckans första föreläsning är avklard. Helgen har varit fantastiskt. Jag har fått njuta av allt det goda i livet. Discodans i fredags på Riche och Hells Kitchen. Min vän blev för full, försvann. Jag borde kanske blivit orolig, men hon är stabil. Istället minglade jag vidare själv. Det var trevligt. I lördags mådde jag faktiskt oförtjänt bra och styrde min kos mot skärgården tillsammans med två vänner. Vi lagde för mycket mat, åt och bastade. På kvällen satte vi på hög musik allt från BAO till Lenny Kravitz. Dansade i otakt och i takt och sjöng högt och falskt. Det var befriande. Vänner är det finaste man har. Jag saknade min C på en kant. 

K   

De skulle ju va dans, dans, dans

Jag hade en alldeles för rolig dag igår, så nu vet jag knappt vad jag heter. Dock slog husmodern till inom mig igen, så mitt i alla bakisångest har jag gjort blåbärsmuffins och storkok i fisksoppa. Herregud.
Återkommer när jag är mig själv igen.

C

Konstigheter, kommersiellt eller opinionsbildning

På stureplan.se finns det en blogg vid namn AL-FADJI. Killen skildrar sin vardag på någon slags Rinkebysvenska. Jag undrar om det är något slags försök till positiv särbehandling från stureplan.se sida? Jag kan inte låta bli att bli irriterad. Det är inte kul, eller så är jag bara helt humorbefriad. Men jag förstår inte konceptet... Skall detta vara något slags försök till att få alla att känns sig accepterade på Stureplan?   

K

Att när jag faller, ja det går fort då

           

Härligt att K är ute och discodansar i huvudstaden. I min lite mindre stad är allting bra. Dagens sändning va riktigt lyckad och trots att jag körde nynn tävling, så uppskattade till och med min far det.
Sen vet jag inte om det har vart riktigt lika mycket dans dans dans ikväll, men dock en helkväll på Grand (creddigt, jag vet), med cosmopolitan, vänner, Marvin Gaye, New york drömmande och farväl. Nu fylls mitt rum och kanske till och med hela Ulrikedal, med ett soul radioprogram. Och jag, jag borde sova. Och kanske drömma om nån speciell. Ja, vad vet jag..
Godnatt Sverige,

C

Dansa i neon

Nu är det fredag på riktigt. Jobb och seminarium avklarat. Nu ska jag sätta på mig min blommiga kjol och svarta klackar. Dansa och dricka vin. Stockholmsnatten har bara börjat.

K

Rusa rakt in i ditt liv

            
 
Godmorgon!
Min morgon började mysigt med att jag fick en ny stor tekopp av sambon. Men nu bär det av mot jobb, så befinner man sig i Lund idag tycker jag man ska ta sig till AF borgen o hälsningsgillet. Annars kan man höra min snyggt hesa röst i etern från och med klockan 14, på 99,1 eller radioaf.se.
Så. Nu har jag promotat mig själv tillräckligt.
(ps. vi står i stora salen, 1 trappa upp).

C

Jag ger dig min morgon

God morgon. Chokladmuffins, varför är jag på fel sida av Svea rike?


Igår var jag på IKEA. Jag införskaffade en fotoram, där några av mina vänner ska få äran att sitta. C ska få vara med.  En väldigt snygg vit kudde med svart blommigt mönster.  Massa nya ljus till mörka höstkvällar. En blå toaborste för 8 kronor. Det kan vara en bra grej att ha.  Två burkar, en för hasselnötter och en för russin. Nötter och russin är en last, för den som inte upptäckt denna smaksensation rekommenderar jag två russin och en hasselnöt. Vidare införskffade jag ett vitt litet avlastningsbord, Rian, tror jag visste att det hette. Jag hade stora problem när jag skulle skruva ihop det. IKEA beskrivningar är inte lätta. Nu har jag bara lite skruvningsarbete kvar att göra... Tror visst att pappa får ta den biten. 

K

Parkbänken är aldrig långt borta

            

Oj, jag hade nästan glömt hur hårt det var att leva det här livet. Efter en bättre utgång igår, med en massa discodans och regn, så lyckades jag ta mig upp imorse. Föreläsning i 6 timmar och sen häng på radion. Och nu när jag kom hem har jag vart hushållsfru deluxe. Både diskat, städat, lagat matlåda och bakat chokladmuffins till en vän som fyller år imorron. Jag känner mig som superkvinnan. Trots allt detta så ringde min kära far idag för att uppmana mig att gå ut mer. Han säger att man kan sova när man blir gammal. Kanske har han rätt, men det har jag inga planer på att undersöka. För imorron är det en ny dag i världens bästa stad.  K, vad gör du? Står Stockholm kvar? Pratar du bara svåra juristtermer?


C

Det går att lyssna på bra musik och förbättra världen på samma gångMinifestival för mänskliga rättigheter på Debaser Medborgarplatsen. Det tycker jag är fint, framför allt eftersom jag håller på att botanisera i RF kap 2 om just fri- och rättigheter. Alltihop inleds klockan 19.00.

K

Jag tror jag kastar mig igenom ditt fönster

                     

Jag tycker det här är en av de finaste bilderna som finns. Audrey Hepurn i en mataffär, tillsammans med ett rådjur. Genialiskt, skulle jag säga om jag va i reklambranschen, men det är jag inte. Inte riktigt än. Kul och höra att även K har ett så fullt späckat schema. Jag håller på och anpassar mig från att vara passiv i soffan till att vara uppbokad dygnet runt. Men det är lite så det ska vara också. Middagen var hemskt trevlig.Och jag förutspådde rätt. Det blev flera glas vin, bra musik och dessutom behövde vi inte skvallra om pojkar, för det var pojkar där. Åh, ibland vill man bara ha dagar som denna. Det enda som fattas nu är en stor kopp te och en långsam Postal service låt plinkandes på gitarr. Men man kan inte få allt.
Sov gott Sverige.

C

Every heartbeatRobyn kan ju vara Sveriges bästa export just nu. Måhända att hennes frisyr inte är särskilt charmerande. Men jag kan inte låta bli. Hon är sjukt cool.

K

Är det såhär det känns att vara lycklig

Dagen duktig. Vaknade i ottan, tränade, doktorn, lunch med en vän, föreläsning och plugg. Nyss hemkommen. Pasta med pesto. Nu är jag en död kvinna. Mitt psyke har inte vant sig vid dagar som dessa, fullproppade. Nu hade jag faktiskt tänkt att däcka i soffan. Titta på nått ogivande TV-program. Eller så skall jag cykla ner på staden och socialisera på Rice. Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Om när något mer spännande.  

K

På Tv säger dom att kärlek finns runt omkring oss

Just nu lyssnar jag på mitt favvprogram på radion och skrattar högt. Snart ska jag iväg och bli bjuden på middag av vänner från storstaden. Jag tror vi ska dricka vin, kanske sitta en stund på balkongen o skvallra om pojkar.
Jag ska nog mest skvallra om han i min klass. Lyssnar gör jag på Feber med Familjen.

C

Jag tänker vad dom andra tänker

             

Blogg.se bara bråkar med mej, men nu ska det allt funka. Nån som inte bråkar med mig är Lund.
Lund lund lund, den här fina lilla staden med kullerstensgator och rostiga cyklar. Idag på uppropet satt jag bakom den sötaste pojken med det finaste namnet, tror att Lund har mer och erbjuda än vad man kan ana. Själv har jag, enligt mig själv, bidragit alldeles ypperligt till stämningen i stan genom att spela mina favoritlåtar på radion. Sen kan jag ha förstört den genom att prata strunt i 2 timmar. Så K, klart du ska komma! Alla är välkomna till mig så länge man står ut med att håkan sjunger högt i mitt rum dygnet runt. Men herregud, vem gillar inte det?

C

Om jag borde göra en insats

Jag borde göra en insats med mycket. Framförallt borde jag besöka C i Lund. Det ska jag, snart. För alla som inte vet är C lite av en radioprofil i Lund. Jag är en stolt vän. Nu skall jag bege mig ut på staden, träffa en vän och sen ska vi laga middag tillsammans. Jag är vrålhungrig redan nu men vad kan man laga?

K

RSS 2.0