Jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen

       

Nej, han är alldeles för långt borta. Och jag är här. Helt utmattad efter pluggeri. Men nu middag och rödvin med vänner jag inte sett på länge. Det blir nog bra.
Vad gör ni ikväll?

C

Var försiktig, du har mitt liv i din hand

  

Föreläsning.cykla.kaffe.hemtenta.jobba.kaffe.pluggapluggaplugga.längta.ciggaretter.håkan.regn.sova

C

Dekadens är så svårt - jag har aldrig fångat en enda dröm


Det här har jag skrattat åt i kanske en
kvart nu. Speciellt eftersom han var ungefär 18år när det inträffade.
Håkan, om jag såg dej kapsejsa med din segelbåt, vegamössa o eldkvarn på högst volym idag, då skulle jag också rädda dig. Precis som du skulle rädda mig.

C


Rättigheter är skapade av människan vilket gör att vi själva avgör vad som är en rättighet

Därför ska jag åka hem nu och göra någonting kul.

K

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

   

Pluggpluggplugg. Mina ögon ser i kors och jag har inte ens kommit halvvägs. Mobilen är på ljudlös, dörren är stängd, kaffet är uppdrucket. Men istället för och skriva ihop viktiga saker om reklam som jag älskar, sitter jag och tittar ut genom fönstret. Letar efter något, eller kanske efter någon. Och klockan har aldrig gått långsamare.
Funderar på att baka o bjuda hit vänner som jag försummat, men jag orkar inte.

C

Jag vill åka tillbaka till när jag inte hade någonting

          

Spenderade den här kvällen med några vänner på konsert. Okerwill river stod på scen och framför stod två pojkar o studsade av lycka. Höjdpunkten på hela kvällen var när sångaren gick fram och gjorde highfive med dem. Då såg jag hur deras hjärtan brann och jag, jag stod några meter bort och bara log. För precis sådär mår jag när jag får se håkan. Just då, just där finns det ingenting annat. Och ikväll har han stått på en scen 63mil bort från mig och det finns ingenstans jag hellre skulle velat ha varit än där. Men jag är här, i lund.
Så jag tog min cykel, tackade för mig och trampade hem i ösregnet. Och nu ska jag titta på mitt hjärta när han berättar om hans, om mitt, göteborg. Ett fint slut på en ganska fin dag.
Godnatt

C

Jag vill hitta rätt men jag ser bara felSteg framåt. Morgon och godnatt.
Veckor framåt utan att blinka.
Check, att allt är med.
Jag vet att planen inte ger utrymme för mina snedsteg.
Slappna av.

K

Håkan visar sitt hjärtas stadDom kallar oss artister. Svt 1. 21.00.

C nu skulle du haft en televison.

K

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

     

C

Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?


   

I ett rum med garderober längs en hel vägg, ett rörigt golv och en balkongdörr där stjärnorna sipprar in, där sitter jag nu. Och läser era fina ord som gör mig bättre. I ett rum där jag lyssnar på samma låt, runt runt., och längtar bort.
Någonstans där ingen vet någonting om mig, där jag inte är skyldig någon nått. Och där det finns pojknackar som den här. Ska vi rymma dit tillsammans du och jag?


C

Dags att stänga av och gå hem. Hjärnan är redan död.

Vad gör man åt en snorig nos, ett blekt ansikte, en smärtande hals och en trött hjärna? 
Jag har testat nästan allt. Apelsin, kaffe, gurgling av saltvatten med mera. Inte vitllök i öronen. 
Jag kan inte, vill inte och har absolut inte tid att vara sjuk. Nu har universitetsbiblioteket börjat spela Vivaldi för att jaga ut studenter.  Jag skall ta min cykel till andra sidan staden. Promenad med en vän. Jag behöver luft.

K

Ps. Jag hatar något så fint som FN-stadgan. Tomma ord.


Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig klichéMåndag igen. Jag tvättar, försöker plugga och ska snart cykla till skolan. Men först ska jag krama lite på min bästa vän som står o gör kaffe till mig i vårt kök. Hon är nämligen det bästa jag har.

C

När lyckan inte väntar runt hörnt eller bakom kröken

Min pappa sa till mig en gång att efter uppförsbackar kommer det alltid en nedförsbacke. Jag vet inte hur lång tid det tar, hur lång uppförsbacken är eller hur kort nedförsbacken är. Han vet nog inte heller det. Men C jag vet, nedförsbacken kommer. Annars kan vi alltid baka päronpaj och skratta åt konstigehter. Jag är också trött på den här söndagen. Det är regnigt och ruskigt även i norr. Min lägenhet är en kaos. En fin skål har gått i tusen bitar. Jag borde plugga, men kan inte fokusera. Dessutom är jag trött. Galet trött. Men det är en lycklig trötthet.

K  

Och vad vet du om när hjärtat kan bränna. För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

  

Idag är en sån dag när regnet öser ner ute, men kanske mest inne. Jag är trött på söndagar, jag är trött på pojkar, jag är trött på spegeln och allt som jag ser i den, jag är trött på allt. Så jag stannar nog här i sängen bland trassliga lakan, i min egna värld, resten av den här dagen med. Hur många uppförsbackar måste det ta innan det kan komma en nedförsbacke? Jag börjar bli mer än trött på det här. 

C

För jag vet att hela stan vill ha Dig

  

Man kan spendera en hel kväll med att sjunga ikapp till mamma mia, men man kan också väldigt snabbt tröttna på allt när vissa människor är dumma i huvdet. Nu somnar jag med huvudet långt, långt ner under kudden.

C

For you I'd bleed myself dry

Jag har en bloggvän. Hon heter Sophia och sjunger helt bedårande vackert. Lyssna här och här. Och samtidigt som jag lyssnar på henne, spelar pojken brevid på sin gitarr.
Hemskt fint på en lång fredag.

C

Det gör inget om jag dör för nu vad jag vad mina läppar är till förOm jag alltid visste allt om allt vore livet tämligen meningslöst. Jag trivs med att vara ovetande, helst lyckligt ovetande. Mina knän sviker mig ofta också. Går urled, korsband går sönder och menisker måste opereras. Jag har verken rymt eller flytt. Jag är kvar i min kära stad. Veckan har paradoxalt nog varit underhållande, händelserik, spännande med samtidigt fruktansvärt förvirrande. Ungefär som teatern jag var på i onsdags. En kvinna klädde av sig naken och hängde sig.

C du svarade aldrig på frågan. Vilken låt skulle du ha velat skrivit? Ekonomiska fördelar skall du inte beakta.

K   


Och det känns som jag har gett allt jag kan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efterAllt är lite upp och ner just nu, och helt ärligt så vet jag ingenting om något. Förrutom att mina knän sviker mig oftare än vad de borde och att jag ibland måste påminna mig själv att andas. Igår lämnade jag och några vänner landet o rymmde till Danmark. Vi åkte tåg längs med bron och spelade våra favoritlåtar för varandra. Sen vi gick på museum, satt i en park och drack öl, köpte en engångskamera o spenderade tid i en soffa på en inrökt bar någonstans i Köpenhamn. En helt fantastisk dag och det är så mycket jag vill berätta, men inte kan. För det är den enda nackdelen jag kan hitta med den här bloggen, man kan inte bestämma vem som läser.
K? vad gör du, var är du?

C

Medan mina ögon letar efter, vad dina ögon vill

    

Jag lever, förlåt. Det var bara det att när jag anlände tillbaka till den skånska idyllen, så hade vi en storslagen låtsasfödelsedagsfest.Jag och några fina vänner tyckte att veckan innan hade vart så hemskt tråkig, så igår firade vi att alla fyllde 23. Med champagne, ballonger, presentutdelning och chokladtårta firade vi oss själva hela natten. Och alla fick fylla år. Så tycker jag att alla tisdagar borde vara. Imorgon gör vi ett nytt äventyr och beger oss utomlands. Nästa stopp danmark och helt plötsligt blev den här veckan nästan perfekt.
Hur mår ni? Jag har saknat er.

C

Det gör inte ont när hösten kallar

C har du nått Lund?

K

Vart är vägen påväg kan man undra

Ett steg åt höger och ett åt vänster. Så är man där igen. Månadg. Tung måndag. Händelserik helg med strapatser utöver det vanliga. Livet är en cirkel och i mitten står jag. Någonstans försöker man bry sig om andra. Men jag vet egentligen inte om det är tillräckligt.

K

Jag drog mig själv för dig i smutsen och folk log åt mig bakom ryggen


Jag har ingenting mer att säga idag. Förrutom det här:C

Åh gud det gör så ont, att nått så nära kan va så långt bort

      
  

Jag befinner mig i en helt annan del av landet just nu. Och varken lockande sms eller telefonsamtal kan ta mig någon annanstans ikväll. Mitt Stockholm har nog aldrig varit vackrare än idag och just nu känns det som jag vill stanna för evigt. Men så kommer dom där meddelandena och utan att jag vet om det kommer jag att sitta på ett tåg tillbaka. Men inte riktigt, riktigt än. För nu är jag alldeles för upptagen med att äta, titta på film, gå i skog, äta igen och bara vara med min familj.
Hoppas ni har en en av de finaste lördagskvällarna på hela hösten.

C

Du subtila och känsliga. Ibland vill jag inte tänka
Mamma, utan henne vore jag svag. Tack för det liv som du gavIgår hittade jag min gamla dagbok. En text slutar med att jag definierar mig själv som en arbetarkarl i ett 1800-tals England. Destruktivt?  Kanske,
Aftonen börjar anlända. Varit en fin dag. Sol på hösten är ljuvligt. Jag har slutit mina ögon och tittat in i dess mitt. Tror det kallas B-vitamin. Det spelar ingen större roll, energin räcker.

K

När natten är lång och dagen är friIdag är det en bra dag. Tentan är gjort. Jag är lagom bakis efter fest i en spöklägenhet och en runda på stan. C kommer hem från Lund. Vi kommer ses. I helgen ska jag vara ledig, dricka kaffe i den friska höstluften och umgås med fina vänner. Gå på stan och  sova ut. I helgen komme jag fullkomligt älska livet.  

K
 

Aldrig riskera nått, aldrig växa upp

     

Att ha ett brinnande hjärta låter så hemskt fint. Men svårt i verkligheten. För den där pojken gör mig fortfarande så rysligt nervös och jag blir inte alls mig själv. Så när jag cyklade hem härromdagen i skåneblåsten, kunde jag nästan höra vinden skrika; feg, feg, feg till mig. Och jag cyklade bara vidare med varma kinder. För vad gör man egentligen när man mest bara vill höra någon annans hjärtslag?
Jag åker hem en liten stund. Till fina vänner, till familjen men mest av allt till mitt älskade Stockholm. För hur långt man än flyttar, så kallar den där staden en alltid tillbaka. Åtminstone för ett litet tag.
Men nu tror jag att vi somnar och skjuter upp packningen tills imorgonbitti..

C

Men inte ska du dricka ditt hjärta itu

         

Jag vaknade imorse, fortfarande febervarm, av att min mobil plingade till. Där fanns ett meddelande som sa att jag skulle läsa vad walter skrivit i sin blogg. Så jag skrev som vanligt in adressen och gick sen upp i små, små atomer av lycka.
Att dels bli liknad med kanske en av världens vackraste filmer är en sak, men att det sen är av någon som jag tycker verkar vara helt fantastisk, det är en annan. Så nu ligger jag fortfarande nedbäddad i min säng, men med ett leende på läpparna.
Någon gång ska jag nog fråga chans på den pojken.
Och imorgon går tåget hem till Stockholm.


C

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

   

Jag har gått och blivit sjuk. Så nu sitter jag här i sängen, iförd en alldeles för stor pojktshirt, äter kinamat och tittar på repriser av gamla serier. Inte speciellt roligt.
Dessutom är det sista dagen för att anmäla sig till vårens kurser, universitetsstudent som jag är. Och det där med att våga sig till göteborg ensam, är jag tydligen alldeles för feg för.
Så idag är jag lite besviken, ensam och sjuk. Men det gör inte så hemskt mycket när jag har er som piggar upp en tråkonsdag.
Tack.


C

Även om jag vet att jag måste glömma dig


Klockan är verkligen inte mycket. Men just i detta nu började grannen brevid plinka på sin gitarr igen, så då finns det inte mycket annat att göra än att somna in. 
Med det säger vi godnatt och drömmer länge, länge om söta pojkar och städer långt borta. Har man tur kanske man ligger vaken i morgontimmen, när regnet slår mot fönstret.

K, min bästis och bundis. Lycka till på tentan. Du är hemskt duktig tycker jag.


C

De ögonblick av lycka som vi får uppleva överraskar oss. Det är inte för att vi söker den utan för att den drabbar oss

 

K

Ge mig nått som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns

      

Jag sitter just nu och lider av en obeskrivlig längtan efter Göteborg, igen. Att bara samla ihop allt o flytta dit. Till en söt liten etta i Vasastan med spårvagnen nedanför fönstret. Kanske plugga journalistik, dansa mig genom nätterna och jaga mornar längs med avenyner. Egentligen vet jag inte varför, skåne är ju trots allt bra för mig.
Just nu utanför min lilla lägenhet, blinkar hundratals fönster med människor som säkert också längtar bort. Längtar hem.
Och idag träffade jag den där pojken som gör mig alldeles knäsvag och så nervös att jag mest bara kan titta ned på mina skor. Dom var rätt smutsiga han jag upptäcka.
Hur har er dag varit?

C

Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls

       
                                                                                             Lånad från fina fina Erica

Den finaste människan jag vet, med mina favoritblommor i handen. I min favoritstad.
Mitt hjärta stannade en sekund när jag såg den här bilden.

C

Ju oftare man flyger, desto större är risken att kraschaJag måste bara propagera lite. Sophie Zelmanis nya album. Titeln The ocean and me säger allt.  

K

Slut ögonen så kommer du se klart. Sluta lyssna så kommer du att få höra sanningen


Måndag morgon. Mjölken är slut. Havregrynen är slut. Honungen är slut. Tur att man har grannar. Jag har bakat en äppelkaka, tänkte bli populär i cafeterian. Den doftar gott. Nu har nedräkningen till tentan börjat på riktigt.
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag, och sen är jag en fri kvinna. Böcker om statsrätt skall brännas på bål och förhoppningsvis är jag nöjd. Jag längar redan. Då skall jag fira som en tok.

Rise and shine
K

Det gör inte ont att jag kom på andra plats. Och det rör mig inte alls om det är dag eller natt

          

Dunk dunk dunk, säger mitt huvud och jag vill mest bara säga godnatt.
Lyckades aldrig ta mig samman till den där lunchen, så istället åt jag pizza med en vän och gick hem o tittade på Lilla landet lagom. Fantastiskt.
Så nu gäller det bara att klara av den här veckan som kantas av livsval inför våren och radiojobb. Sen ska jag få komma hem till min älskade huvudstad o bara andas.
Tack gode gud för det.
Godnatt

C

För jag vet att den här natten kommer döda mig, om jag inte får va med dig


Nej, det här går inte alls. Kom just hem från dagens fest och om mindre än 7 timmar ska jag iväg på efterföljande lunch.Utklädd till raggare.
Nej, det här går inte alls. Allt jag vill är att ligga i min säng, lyssna på håkan och möjligtvis ta emot fina sms. Kan någon komma och rädda mig? För var är Han när man verkligen behöver honom..
Sov sött fina ni.

C


Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken när regnet slår mot fönstret

   

Efter en av de trevligaste middagarna på länge, spenderade jag en liten stund på en parkbänk. Tillsammans med någon som gör mig lugn och inte alls sådär uppe i mig själv som jag oftast kan vara. Och det tycker jag är en fin egenskap.
Att man kan plocka fram sidor hos människor som man inte trodde fanns där. Så medan neonljusen på balkongen över oss blinkade ,så kändes allt helt plötsligt lite lättare och inte alls lika avgrundsdjupt. Att sen få höra att man är saknad av någon, som man inte alls trodde brydde sig längre, gjorde inte den här kvällen sämre.
Så med det säger vi godnatt och försöker sova.


C


Det enda jag vill är att bli sedd, hörd och älskadFredag hela veckan finns inte. Det finns bara en fredag i veckan och det är idag. Jag har tänt ljus. Duschat och känner mig som en harmonisk människa. Imorgon ska jag inte vara bakis. Jag skall arbeta och inte ha ångest för att jag inte pluggar. Många har missuppfattat detta med lycka. De tror att den finns i att få äga saker och att betjänas av andra. Men den verkliga lyckan finns i att ge och tjäna andra. Därför försöker jag inbilla mig att det här med att jobba och slava åt hetsiga kunder bättrar min karma och lycka.

K  
Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig

                  

Nej mina vänner, nu är det fredag. Och äntligen är den här fruktansvärt långa veckan slut. Så nu gör vi något bra av dom här lediga dagarna. Jag har bakat chokladmuffins och bäddat sängen med nytvättade lakan. Och nu bjuder jag mig själv och min nya röda mössa bort på middag, bort från ensamheten.
Vad gör ni ikväll?


C

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

               

Jag stannar hemma en torsdagkväll. Det är nog första gången på länge. Men efter en, tre öl så kom Herr ågren insmygandes o sa till mig, att nu är det nog bäst att du cyklar hem.
Så vad gör man nu? När klockan har slagit tolv och man är klarvaken. Jag tror jag dricker en kopp te till och knyter fast fingrarna i varandra, så dom inte får för sig att skicka meddelanden till någon som absolut inte förtjänar vackra ord en tidig torsdagsnatt.

C

Vänskap är bättre än allt och jag är din

Jag kommer stå på Centralen. Ta emot mig i mina bara armar. Ta din hand och leda vägen till något mysigt vattenhål i Stockholm. Kanske Moderna. Kanske Chokladkoppen. Kanske Rosendal. Kanske åker vi hem till pappa Roffe och stänger in oss hela helgen. Smaskar sötsaker och dricker te. Om du vill kan jag massera din tå. Jag vet att du gillar det. 

Förövrig är C och jag inte ett par, med någon sexuell relation. Vi är bara fina vänner. Och det är det starkaste som finns.


Men det äter upp dig när du ligger i din säng

               

Jag måste så mycket just nu, men istället gör jag som jag alltid gör när det blir för mycket. Rymmer. Så idag kände jag att, nu får det vara nog och bokade en resa hem.
Avgång Lund C mot Stockholm C, lagom till nästa helg. Jag tror det är det enda rätta just nu. Komma ifrån den här staden , som helt plötsligt har blivit så liten, och andas ny luft.
För idag har jag mest behövt påminna mig själv om att andas och träffat en pojke som gör mig så hemskt nervös. Om det är bra eller dåligt har jag inte bestämt mig för än. Men K, möter du mig med öppna armar på centralen nästa fredag?
Jag tror jag skulle behöva det.

C

När tentaperioden inleds vill jag plötsligt bara fly. Fly från alltJust nu är mitt liv tämligen enformigt.
Jag vaknar.
Äter havregrynsgröt med massa honung och mjölk.
Tar cykeln genom staden. Blir glad av det fina vädret och vackra färger.
Loggar in på Studentpalatset, pantsätter mina nycklar eftersom jag inte fått campuskortet ännu. Bokar en plats i magistern.
Studerar. Jag lär mig massa paragrafer och försöker förstå.
Vid tolv väntas lunch. Lunchen är dagens höjdpunkt. Mat är gott och mat är ännu bättre i härligt sällskap.
Nästa paus sätts klockan tre, då dricker vi kaffe och skvallar. Vår termin består nämligen av en massa smaskigheter. Jag försöker hålla mig utanför, men lyckas inte.
Vid fem börjar studenterna droppa av. Jag hämtade idag ut mina nycklar vid sex och cyklade hem. Solen sken fortfarande.
Jag längar till nästa torsdag. Då ska jag inte tänka paragrafer, det gör mig nämligen knäpp.

K

För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va

     

Efter den här dagen så var jag hemma hos en vän på födelsedagskalas. Med ballonger, saft och en väldans massa folk. Men efter den andra biten kladdkaka så tog allt bara stopp. Så jag rusade ut och tog två djupa andetag. Sen insåg jag att jag nog inte ska vara bland folk just nu. Så jag cyklade snabbt, snabbt hem.
Och nu ska jag dra täcket högre upp över huvudet än jag någonsin gjort och somna in till håkans förstående röst.

Godnatt

C

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig

             

När man vaknar till sådana här inlägg och en gnistrande soluppgång, kan man inte göra annat än att kliva ur sängen med ett leende. Och känna att den här dagen kanske inte blir så tokig trots allt.
Godmorgon.

C

Det enda som gick därifrån den natten, var telefonledningar och tågräls


Klockan börjar närma sig 12 och snart är det äntligen en ny dag. Och vägg i vägg, i lägenheten brevid sitter det en pojke och spelar gitarr, samtidigt som han sjunger högt högt till Lars Winnerbäcks fantastiska "Kom änglar".
Kanske skulle man någon gång ta mod till sig och sjunga lite inne från sin del. som en hemlig sång mellan två främlingar, som det egentligen inte skiljer så mycket mer än en vägg mellan. Och ett helt liv.
Men nu säger vi godnatt. Tack för allt fint ni ger mig.

C

När allt kommer omkring, kanske det inte spelar så stor roll längreOnly after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.

K

Jag stod där med ögonen slutna, så som man gör inför långa vägar

               

Idag var det en av de vackraste höstdagarna, och jag går bara runt i min egna värld.
Men snart är jag tillbaka som mig själv, hoppas jag. Fast inte riktigt riktigt än.
För nu har dessutom min vän åkt och även fast han tycker det är jobbigt, så kommer jag sakna honom.
Alldeles för mycket.
Så hejdå, vi ses när vi ses.

C

Vi vägens kant finns en väntande vänJag känner mig som en vilsen kvinna i en snårbuske. Min älskades C tillstånd verkar var komplicerat. Vad gör man när man är på ett sådan avstånd från varandra? När man egentligen bara vill krama om en vän och finnas där. Jag önskar jag hade en hand som räckte till Lund. På den väg hon färdades skulle jag hålla hennes hand och ge en tröstande klapp på kinden.

K

Det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta

            

Jag är ganska så trasig just nu, av fler än bara en anledning. Så vad gör man då?
Gömmer man sig på balkongen och kedjeröker, för att förstöra sig själv ännu lite mer? Eller gör man som jag gjorde och la mig i min bästa väns säng och åt frukost till klockan 5. o sen avslutade vi kvällen hos en annan fin vän, dansandes i sofforna till tonerna av " Where are those happy days, They seem so hard to find" o världens finaste Mamma mia film.

Men det jag egentligen hade lovat o berätta om är den där pojken. För när dom flesta andra pojkarna i mitt liv mest gör mig besviken, så finns det en som får mig o tro att det finns pojkar som är fina på riktigt. Dock är det här ingen jag känner på riktigt, så kanske är det bara en fantasibild av hur jag vill att han ska vara. Men walter är nog precis en sån som kan få vilken regnig dag som helst, att kännas som den vackraste sommarmorgonen..

C

När allt kommer i kring är livet en fest

Som svar på din fråga C. Ska jag äta god mat ikväll och kanske dricka ett glas vin. Detta för att spara på krafter. Jag har landat hemma hos föräldrarna, det har flytt ut i skärgården. Det är liksom FF och då gäller det att utnyttja läget. Här hemma blir det stormiddag med fina vänner. Middagen tillagas av massor av exotiska råvaror ur ett fullt kylskåp. Att komma hem är som att bo på hotell. Imorgon blir det Oktoberfest. K

Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt

                       


C

Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig

                   

Det var fint igår. Vi sjöng allsång till "alla har en vän med en bil", och började med tequila alldeles för tidigt. Sen var jag mest ledsen över att en av mina finaste vänner ska lämna mig för stora länder i fjärran, och jag blir kvar här.
Och just idag känns det som jag vill vara varsomhelst, men inte här. Inte nu. Om pojkar har något med det att göra? Det har det väl alltid..

C

Kan du älska mig, om jag föll i tusen bitar?

                             

Så. Nu är hemtentan inlämnad och utstyrseln fixad. Det blev någon form av 50-talist flicka, med hög kjol och rosa rosett i håret. Lite så som jag egentligen vill se ut varje morgonen. Hoppas ni får en fantastisk fredagskväll!
Jag ska dansa tills jag ramlar och inte kommer upp igen och sen ska jag ramla in på något diskotek.Sen imorron, ska jag berätta om den mest fantastiska pojken jag vet.
K, vad gör du ikväll?

C

När solen går upp och fredag är ett faktum drömmer jagFör att ta tag i min extrema rastlöshet igår tog jag min cykel ut på stan. På stan kan nästan allt botas. Slussen, vackra höstfärger, Götgatsbacken, en stor kopp te, en fin vän och vackra männsikor ovh lite tröstshopping. Jag införskaffade en svart stilren väska, en bra-och-ha-sak och ett par svart byxor. När jag kommer hem upptäcker jag att de glömt ta bort larmet. Jag blev ännu mer bitsk än vad jag redan var.

K

Ta min hand och kom så går vi vidare

                

Ni är så fina att jag får alldeles ont i magen. Önskar att jag kunde bjuda hem er på pannkakorna som jag står och steker just nu. Med blåbärssylt o kall glass. Men tills dess får jag underhålla mig med att få färdigt den här hemtentan o skjuta upp en liten, liten stund till att Han inte hört av sig. Idag heller.
Men imorgon ska jag vara problemfri och dansa dansa dansa bort allt runt omkring. Just nu lutar det åt att jag går som 70-talist, men hur fantasilöst känns inte det.?
Nej just det, pannkakor och plugg var det..

C

Vi borde skratta åt allt igen men var är den där regnbågen


´
Åh. Jag blir galen. Har precis avslutat ett seminarium. Jag borde gå till biblioteket och läsa. Men jag är så fruktansvärt rastlös. Så rastlös att jag håller på att explodera. Vad gör man då?

K

Och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon. Med sömnlösa ögon

Det är märkligt det här med att man nästan alltid längtar någon annanstans, än var man är just nu.
Idag och många andra dagar när jag vaknar skulle jag vilja titta ut genom fönstret och se Göteborgs gator nedanför. Egentligen har jag ingen speciell anledning, stockholmare som jag är. men finns det något vackarare än pojkar som pratar göteborgska och spelar gitarr? Jag är tveksam.
Så med det säger vi Godmorgon eller kanske goddag.

C

Samtidigt som fåglarna flyr och löven blossar i gultJag gjorde nyss något väldigt pisamt, men framför allt förnedrande. Jag satt lite mysigt i en stor mjuk fåtölj med Spit-och-Snitt-J. Plötsligt helt obefogat satt jag på golvet. Fåtöljen hade plötsligt fallit ihop i hundra bitar. Plötsligt hörs ljudliga skratt i den ekande trappuppgången. Bortgjord. Men jag valde att bjuda på det hela. Som pricken på i:et visade jag halva rumpan. Men vad gör det när man har sexiga mormorstrosor på sig. 


Och varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt

               

Ni är hemskt fina. Nu mår jag lite bättre och har faktiskt tagit mig igenom mer än hälften.
Men nu kvarstår frågan. Var är K? Vi är ju faktiskt två ägare till den här  lilla bloggen. Jag hoppas hon inte flyttat till biblioteket på riktigt, utan att hon kanske bara tappat bort sig själv en liten stund under någons täcke. Och det är det inget fel med.Jag blir gärna borttappad vilken dag som helst nu..
På fredag ska jag dessutom på fest med tema  -ist. Det vill säga vad som helst som slutar på -ist; florist, dörrlist, sist, 50-talist.. Har ni något tips?
Godnatt

C

Slutet har just börjat mellan dig och mig

              

Nä hörrni, det här med hemtentande är verkligen inte speciellt roligt.
Kan någon komma hit och koka himmelskt te och kanske krama mig lite?
Jag kan bjuda på bra musik och en lätt släng av depression.

C

RSS 2.0